Helmikuu, 2023

Tapahtumat tiistai, 14.2.

  • Lasten vaalipaneeli Sanomatalo 14.2. klo 14.30-15.30

    KD pj. Sari Essayah mukana Lasten eduskuntavaalipaneelissa ystävänpäivänä 14.2.2023. Paneeli järjestetään Sanomatalon mediatorilla ja sen järjestävät Lastensuojelun Keskusliitto ja Helsingin Sanomien Lasten uutiset.

    Paikan päällä on yleisönä noin sata lasta ja paneelin kysymykset tulevat suoraan heiltä. Kysymykset käsittelevät muun muassa nuorten mielenterveyttä ja terapian saatavuutta, ilmastoahdistusta, rasismia ja syrjintää, lastensuojelua, varhaiskasvatuksen tilannetta sekä sateenkaarinuorten turvallisuutta. Panelistit pääsevät ystävänpäivän kunniaksi myös kehumaan toisiaan sekä pohtimaan, minkä sellaisen lain laatisivat lasten hyväksi, jota ei ole vielä laadittu. Panelisteilta toivomme lapsille sopivaa, tiivistä ja selkeää ilmaisua sekä lämminhenkistä keskustelua. Lapset osallistuvat paneelin kulkuun äänestyksin ja paneelissa kuullaan myös lasten ja nuorten omia näkemyksiä siitä, mitä he toivovat päättäjiltä. Paneelin juontaa HS Lasten uutisten Kukka Andersson yhdessä lapsijuontajan kanssa.

    Paneelia mahdollisuus seurata striiminä HS:n kanavissa suorana www.hs.fi/lastenuutiset ja siitä toteutetaan tallenne. Paneelin kesto on klo 14:30-15:30.