KD:n vaalikone iskussa!

KD:n vaalityö EU-vaaleissa on edennyt innostuneissa merkeissä. Keskiviikkoaamun näkymät suorastaan hivelivät puoluesihteerin silmiä. Monin paikoin vaalijulistetelineissä olivat ensimmäisenä laitettuna meidän agenttijoukkomme valmiina ”Tehtävään EU:ssa”. Lehdet, esitteet ja ohjelmat ovat myös jalkautuneet niin tehokkaasti, että ”ei oota” on jo paikoin jaettu. Tämä positiivinen tuntuma ei ole vain subjektiivinen näkemykseni, vaan puolueiden yhteisen Eurooppalainen Suomi -kiertueen väki on vahvistanut sanomaa.

KD:n osastojen aktiiveja on ollut paikalla kiertueella näkyvimmin ja jopa mukana niilläkin paikkakunnilla, joille ehdokkaat eivät ole kiireiltään ehtineet. Kiertuekaravaanin vetäjä kiitteli KD-väen sitoutuneisuutta omien ehdokkaittensa puolesta. Täytyy todeta, että kiertuerekan oranssi sävy ei olisi voinut olla paremmin valittu!

Pienessä porukassa on totuttu vähälläkin väellä asiat organisoimaan ja toimimaan tehokkaasti. Tämän vaalikampanjan myötä tulee vaalikone huollettua ja rasvattua jo 2011 koitokseenkin.

KD:n vaalikiertue on vetänyt mukaansa myös aivan uusia toimijoita – ihmisiä, jotka eivät aiemmin ole olleet mukana puoluetyössä, mutta haluavat nyt omalla panoksellaan tukea kampanjaamme.

Tuntuu todella hienolta, kun tukiporukat tekevät työtä täysillä – se koskettaa ja innostaa minuakin. Yhteinen tavoite yhdistää ja luo hyvän eteenpäin menemisen kokemuksen. Tästä on hyvä jatkaa!