Essayah osallistuu rukousaamiaiselle Washingtonissa

Europarlamentaarikko Sari Essayah osallistuu 7.2. Yhdysvaltain kongressin järjestämälle rukousaamiaiselle Washingtonissa. Tilaisuudessa puhuu mm. USA:n presidentti Barack Obama. 

Tähän vuosittain järjestettävään tapahtumaan ja sen oheistilaisuuksiin kokoontuu laaja joukko USA:n poliittista ja liike-elämän johtoa sekä kutsuttuja kansainvälisiä vieraita ympäri maailmaa. Tilaisuuteen on kutsuttu Suomesta myös mm. ministeri Päivi Räsänen, kansanedustaja Sauli Ahvenjärvi sekä Räsäsen erityisavustaja Niklas Andersson.

Kommentteja kirjoituksesta (2)

  1. Leo sanoo:

    Ihan vaan mielenkiinnosta; kuka maksaa matkat ja majoituksen?

  2. Merja Eräpolku sanoo:

    Osallistumismaksu tapahtumaan, joka sisältää myös muita tilaisuuksia tapaamisia kuin tämän aamiaistilaisuuden, on 500 dollaria ja tämän osallistujat maksavat lähtökohtaisesti itse (tosin ilmeisesti esim. köyhistä maista tulevilla on mahdollisuus saada rahoitusta järjestelyissä mukana olevalta säätiöltä). Osallistujat huolehtivat myös matka- ja majoituskuluistaan.

Kommentoi kirjoitusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.