IS-kysely: Parhaimmat mepit – Essayah ”Suuri yllättäjä”

Ilta-Sanomien kyselyssä kristillisdemokraattien Sari Essayah nousi kolmanneksi parhaimmaksi ja vaikutusvaltaisimmaksi suomalaismepiksi.

Satu Hatu, Riikka Manner ja Sari Essayah ovat Brysselissä toimivien mielestä parhaat euroedustajat. Selvityksessä haastateltiin nimettömänä 40 suomalaista virkamiestä, lobbaria ja toimittajaa.

IS mukaan Sari Essayah´a oli luonnehdittu mm. seuraavasti:
– Sari ottaa huomioon hyvin näkökulmia eri toimijoilta, ja hänen toimistostaan ollaan myös oma-aloitteisesti meihin päin yhteydessä. Jos esitämme Sarille järkeviä muutosehdotuksia, voimme luottaa siihen, että hän vie niitä eteenpäin.
– Aktiivinen euroedustaja, yhteistyö toimii hyvin ja hän kuuntelee myös keskeisten sidosryhmien näkemyksiä.

Lue lisää 1.2. Ilta-Sanomista. Tässä Essayah´n työhön liittyvä osa laajasta artikkelista.

Kommentteja kirjoituksesta (2)

  1. Hilkka Korhonen sanoo:

    Ei mikään yllättäjä. Kyllä Sarin taidot ja osaaminen, hieno käytös ja suorapuheisuus tunnetaan. Se on yllätys, ettei hänen uskonvakaumus joka kristillinen haitannut tämän enempää. Sari on mielestäni ehdottomasti paras kaikista.

  2. Laina Aho sanoo:

    Sari on paras! Hän on ahkera, reilu, perehtyy hyvin asioihin, tuo ne ymmärrettävästi esiin, hallitsee monipuolisesti eri alojen sektoreita, henkilökohtainen, aito usko on voimavara, mikä elävöittää koko hänen elämäänsä ja puhuu puolestaan…

Kommentoi kirjoitusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.