Kristityt nuoret pohtivat yhteiskuntavaikuttamista

Kristityt nuoret pohtivat yhteiskuntavaikuttamista

Europarlamentaarikko Sari Essayah kertoi 21.2. kokemuksistaan kristittynä poliitikkona yhteiskunnallisesti aktivoituneiden kristittyjen nuorten koulutusseminaarissa Euroopan parlamentissa. Hän rohkaisi nuoria mukaan vaikuttamiseen.

Brysselissä ja Alankomaiden Soestissa pidetyssä kolmen päivän koulutuksessa pohdittiin, kuinka kristittyjen tulisi vaikuttaa yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Tapahtumaan osallistui tusinan verran nuoria eri puolilta Eurooppaa, kaukaisimmat Moldovasta ja Ukrainasta. Viikonloppu oli vajaan vuoden kestäneen koulutuksen neljäs ja viimeinen osuus.

Euroopan kristillis-poliittisen nuorisoverkoston ECPYN:n (European Christian Political Youth Network) järjestämään Crossroads -akatemiaan osallistui KD-nuorista Iina Mattila ja Aino Syrjänen. http://www.ecpyn.org/page/30119

Lue lisää KD-lehden artikkelista 7.3.2013