Sari Essayah kävelytti Kouvolassa

Sari Essayah kävelytti Kouvolassa

Europarlamentaarikko Sari Essayah vieraili vapun jälkeen Kouvolassa ja kutsui kävelylle elinvoimaisen Kouvolan keskustan puolesta. Kutsu oli ajankohtainen, sillä uuden kauppakeskuksen avaamisen jälkeen paikkakunnalla on keskusteltu ja oltu huolissaankin keskustan vetovoimasta. Essayahin mielestä pienilläkin keinoilla, kuten kesäisillä kukkaistutuksilla, voi saada viihtyisyyttä kaupungin keskustaan.

Parikymmentä paikkakuntalaista ja KD-aktiivia vastasi Essayahin kutsuun ja lähti marssille hyvän asian puolesta. Aluksi Essayah veti lämmittelyn kävelykadulla, ja sen jälkeen väki oli valmis muutaman kilometrin pituiselle aurinkoiselle lenkille. 
Lopuksi kokoonnuttiin kahvilaan juttelemaan ajankohtaista aiheista ja kuulemaan Essayahin tuoreet terveiset Euroopan parlamentista. Läsnäolijoita puhutti muun muassa vanhuspalvelulaki ja omaishoitajuus, harmaan talouden torjunta sekä nuorten työttömyys. Kouvolan paikallisosaston tervehdyksen tapahtumaan toi puheenjohtaja Vesa Vainio.

Kuvassa Sari Essayah ja Petri Himanen johtivat lenkkiporukkaa kävelykatu Manskilla.