Essayah Israel-raportissa TV7:ssa

Euroopan parlamentista lähetettävässä Israel-raportissa TV7:lla keskusteltiin 31.5., pitäisikö Israelista tulla EU:n jäsen. Ohjelmassa pohdittiin myös sitä, mitä EU voi tehdä Syyrian kriisin suhteen. Simon Barrettin vieraina ovat Sari Essayah, Charlotte Gutman ja Andrew Tucker.

Brysselissä tehdään joka päivä uusia päätöksiä, jotka vaikuttavat elämäämme Suomessa. Mutta miten EU-suhteet vaikuttavat Israeliin? TV7 lähettää kuukausittain ohjelman Euroopan parlamentista Brysselissä. Ohjelmassa keskustellaan ajakohtaisista kysymyksistä, jotka liittyvät Eurooppaan ja Israeliin. Mukana on tunnettuja europarlamentaarikkoja, israelilaisia diplomaatteja ja kristillisiä vaikuttajia European Coalition for Israel -järjestöstä (ECI). Ohjelmasarja on tuotettu yhteistyössä ECI:n kanssa.

Katso ohjelma TV7:n sivulta.