Marjo Loponen: Kampanjointia, liikunnan riemua ja valuvia kampauksia

Marjo Loponen: Kampanjointia, liikunnan riemua ja valuvia kampauksia

Syyskuun ensimmäisen päivän aamuna sade vaihteli kaatosateen ja tihkusateen välillä. Valmistauduimme Lahdessa Kunnon Nainen -juoksuun nauramalla ja sisukkaasti. Jokainen Sarin tiimin juoksija totesi, että tällä säällä olisi pysynyt visusti sisätiloissa, ja päivän kuntoilut olisivat jääneet väliin.

Alkulämmittelyn ja Sari Essayahin haastattelun ajan satoi kaatamalla – kertakäyttösadetakkimme tulivat tarpeeseen. Juoksun alussa satoi, mutta kilometrin jälkeen sade loppui ja heitimme sadetakit roskikseen. Sen jälkeen alkoi kaatosade. Juostessa nauroimme saavamme suihkun samaan hintaan, ja rätkätimme toistemme valuvia kampauksia. Hauskaa oli!

Liikunta ja hyvä seura yhdessä antoivat vahvan piristysruiskeen. Yhdessä tekemisessä on oma taikansa! Juoksimme hyvän ajan, nauroimme paljon ja nautimme toistemme seurasta. Lopussa saimme nauttia auringonpaisteesta, hyvästä keitosta ja liikunnan tuomasta mielihyvästä.

Sarin liikuntapainotteinen kampanja on mahtava idea. Se antaa iloa, hyvän kunnon ja europarlamenttipaikan. Lähdetään siis kaikki kampanjoimaan paremman Euroopan ja oman hyvinvointimme hyväksi!

Marjo Loponen, Lahti

Kommentteja kirjoituksesta (1)

  1. Riitta Hyväkkä sanoo:

    Mukava kirjoitus ja siihen sopiva kuva. Hyvä Leena K. ja kaartisi! Jospas mekin Hyvinkäällä… Sari saakoon uuden kauden Brysselissä. Terveisin Riitta H.

Kommentoi kirjoitusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.