Mepin toimintakertomus 2013

Mitä meppini touhusi kuluneen vuoden aikana? Millaiset asiat ovat hänen sydäntään lähellä? Meppi Sari Essayah´n työvuosi 2013 on nyt tiivistettynä kuvin ja tekstein luettavissa netissä. Toimintakertomus 2013

Tilastot kattavat vain osan meppien työstä, mutta silti ne kertovat, että Sari Essayah on yksi Euroopan parlamentin aktiivisimmista jäsenistä. Hän on peräti neljänneksi aktiivisin kaikkiaan 766 mepistä, kun kyse on muutosesitysten tekemisestä komission lakiesityksiin. Sari on ollut kautensa aikana kahden mietinnön ja kahden lausunnon esittelijä. Varjoesittelijän tehtäviä hänellä on ollut yhteensä 13.

Toimintakertomuksesta löytyvät seuraavat kuvalliset artikkelit:

 • Asiallisen kriittisellä EU-linjalla
 • EU-maiden taloudelle tehokkuutta
 • Lähi-idän myllerryksiin apua
 • Työtä ihmisarvon kunnioittamisen puolesta
 • Aktiivinen vaikuttaja
 • Lehdistä poimittua
 • Mepin työvuosi
 • Liikuntaa Sarin tiimissä
 • Mepillä on väliä!
 • EPP – työtä rauhan, vakauden ja demokratian puolesta
 • EPP-puolueperhe ja -ryhmä esittelyssä

Tutustu toimintakertomukseen 2013 tästä.