Kaisa Saarentola: Sari hahmottaa kokonaisuuksia ja käy suoraan asian ytimeen

kaisasTunnen Sarin ja mielestäni hän on paras ehdokas EU:hun. Sari on älykäs, hyvämuistinen ja hahmottaa kokonaisuuksia sekä osaa käydä suoraan asian ytimeen. Sarilla on arvot kohdallaan ja urheilutausta antaa hänelle sinnikyttä viedä ne asiat läpi, johon hän uskoo. Sari on myös yhteistyökykyinen ja hänellä on hyvä huumorintaju.
Opiskelimme yhdessä ja sain sivusta seurata Sarin elämää ja harjoittelua. Kun meille muille otti koville pelkkä opiskelu, niin Sari suoritti samaan aikaan englanninkielellä toista tutkintoa. Sen lisäksi hän veti sisukaasti läpi rankkaa fyysistä harjoittelua. Edes kovat pakkaset eivät lannistaneet häntä. Sari laittoi hengityssuojukset ja lähti pilkkopimeään vetämään parin kymmen kilometrin lenkin päivän pääteeksi.

Olen tavannut politikkoja työskennellässäni eduskunnan ja ministeriöiden kanssa. Tätä taustaa vasten voin sanoa, että Sarista on ominaisuuksia vaikka maamme presidentiksi saakka. Jokainen joka äänestää Saria ei tule varmastikkaan katumaan päätöstään.

Kaisa Saarentola
Fysiikkavalmentaja, personal trainer
Fuengirola