Kyllikki Malkki: Ei ole antanut periksi Suomen parasta puolustaessaan

KyllikkiIMG_9464_pieniSari Essayahin ohjauksessa oli äärettömän hyvä työskennellä. Parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut, oli olla Sarin alaisuudessa eduskunnassa ja puoluetoimistossa. Eikä kyllä ”pomotellut”. Hän on uskomattoman mutkaton ja silti päämäärätietoinen. Luovii ihmisten keskellä kuin kala vedessä. Eikä loukkaa ketään, eikä kukaan loukkaannu häneen.

Hän on perehtynyt työhönsä EU-parlamentissa sisulla ja sitkeydellä, eikä ole antanut periksi Suomen parasta puolustaessaan. Hersyvän naurun takaa paljastuu napakka, tiedonhaluinen, nopean omaksumiskyvyn omaava sinnikäs, huippuälykäs nainen.

Ei suotta häntä mainita yhdeksi europarlamentin ahkerimmista mepeistä. Siis aivan uskomattoman terävää ainesta jatkamaan europarlamentissa. Sydämestäni kannatan Sarin valintaa. Hyvä työ jatkukoon.

Kyllikki Malkki
Kaupunginvaltuutettu
Järvenpää