Marco Roth: Tulokset puhuvat puolestaan

mc_takkikuvaEuroopan parlamentissa päätetään työpaikoistamme, lompakkomme paksuudesta ja hyvinvoinnistamme. Siksi siellä tarvitaan päättäjiä, joilla on kykyjä tehdä viisaita päätöksiä ja asennetta viedä asiat päätöksenteossa läpi.

Parlamentissa työskentelevät tutut yli puolue- ja maarajojen kehuvat Saria fiksuksi, asioihin paneutuvaksi ja ahkeraksi mepiksi. Tulokset puhuvat myös puolestaan: miljardit Euroopan talousalueelle (SEPA:n voimaantulo, ALV-ilmoitusten yhtenäistäminen), paremmat PK-yritysten toimintamahdollisuudet (julkisten hankintojen direktiivi) ja harmaan talouden karsiminen (lähetettyjen työntekijöiden täytäntöönpanodirektiivi).

Näiden vuoksi haluan, että Sarin työ parlamentin suurimman puolueen talousspesialistina jatkuu!

Marco Roth
Kehityspäällikkö
Tampere