Markku Tuppurainen: Sari on vaikuttaja, jota aikamme tarvitsee

Hyvä ystäväni ja työtoverini Skureari Essayah vastaa mielestäni vaikuttajana todella hyvin sitä tarvetta mitä aikamme tarvitsee. Hän on siinä mihin ryhtyy päämäärätietoinen ja erittäin taitava toimimaan yhdessä hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa.

Sarin elämänarvot ovat syntyneet ja saaneet muotonsa sellaisessa kasvualustassa, jolta hän näkee jokaisen ihmisen arvokkaana ja ainutlaatuisena. Hänen todella rehellinen ja avoin luonteensa  ja kristillisestä arvomaailmasta nouseva tapa toimia Jumalan kunniaksi ja ihmisten parhaaksi tekee hänestä minun silmissäni ykköspoliitikon Suomessa.

Hän on kouluttautunut talousasioita hyvin hallitsevaksi ja saanut viimevuosina sellaista kokemusta Euroopan tasolla, joka auttaa tämänpäivän haastavissa tilanteissa näkemään kokonaiskuvan ja silti tuomaan esille ja puolustamaan suomalaisen ihmisen näkökulmaa päätöksenteossa.

Olen saanut vuosia tehdä Sarin kanssa yhteistyötä hyvinkin erinlaisissa rakenteissa ja tilanteissa, voin sydämestäni sanoa, hän on yhteiskunnallisena vaikuttajana juuri sitä mitä aikamme tarvitsee.

Markku Tuppurainen
Johtava pastori
Helsingin Lähetysseurakunta