Risto Kalermo: Sari tietää, että ahkeruus kannattaa ja työ palkitsee tekijänsä

ristokSari Essayah tietää entisenä  huippu-urheilijana, kuinka lujasti töitä vaatii saavuttaakseen haluamansa tuloksen. Sama päämäärätietoisuus näkyy hänen kaikissa tekemisissään. Toimiessani aikoinaan kävelyn lajivalmentajana sain huomata hänen kykynsä poimia esiin oikeat jutut. Hän osasi soveltaa asioita omaan harjoitteluunsa ja tulos tiedetään. Hänestä tuli maailman paras.

Sari on oikea valon lähettiläs, Kristuksen sanansaattaja. Hänen kanssaan on mielenkiintoista keskustella aiheesta kuin aiheesta. Hän on aina aidosti kertonut uskostaan ja sen merkityksestä elämässään.

Sari on osoittanut meppinä toimiessaan perehtyneisyyttä erilaisiin asioihin. Talousasioissa hän haastaa kenet tahansa eikä ujostele missään seurassa. Hän omaksuu asioita todella nopeasti, minkä jokainen saattoi havaita hänen ollessaan ehdokkaana viime presidentinvaaleissa. Vastaukset tulevat nopeasti ja kaikkeen löytyy perustelut. On helppo kannattaa jatkoon tuollaista ihmistä.

Jollekin huippu-urheilutausta voi olla taakka, mutta Sari taistelee myös muussa elämässä aina maaliin saakka. Sari tietää että yksin ei saavuta mitään kukaan, siksi tarvitsee hän meitä kaikkia mukaan. Huokuu rauhaa hän kaikkialla, tietää mitä on elää tiellä Jeesuksen viitoittamalla. Hänen oma olemuksensa on parasta mainosta.

Sydämestäni kannatan Sarin valintaa uudelle kaudelle, koska hyvää työntekijää ei kannata jättää pois joukkueesta. Moni unohtaa ystävät päästessään valtaan, vaan ei Sari.

Risto Kalermo
Liikunnanopettaja
Heinola