Antero Laukkanen: Sari on arvostettu yhteistyökumppani

anterolSarissa on vaikuttavuutta. Olen ollut jo jonkin aikaa mukana niin kansallisissa, kuin kansainvälisissä poliittisissa vaikuttajapiireissä. Tämän olen ymmärtänyt: Jotta voi Euroopan parlamentissa vaikuttaa, saada aikaan muutoksia ja ansaita sen, että minua kuunnellaan, on oltava sellaista osaamista, muiden kunnioittamista ja tekemisen meininkiä, joka herättää kunnioitusta ja arvostusta muissa pelikentällä olijoissa. Näitä kaikkia ominaisuuksia Sarilla on.

Hän on määrätietoisesti kasvattanut osaamistaan, oppinut virheistään ja nöyrästi kuunnellut viisaampiaan ja mennyt eteenpäin, aina parantaen työnsä laatua. Ja mikä parasta, hän on pidetty ja arvostettu yhteistyökumppani ja siksi saa myös oman äänensä kuuluviin ja tuloksia.

Tuke mukaan missioon ja lähetetään Sari jatkamaan hyvää ja menestyksestä työtä Euroopan parlamentissa.

Antero Laukkanen
pastori, sosiaalineuvos
kaupunginvaltuutettu
Espoo