Essayah osallistuu rukousaamiaiselle Washingtonissa

Kansanedustajaehdokas, ex-meppi Sari Essayah osallistuu 5.2. Yhdysvaltain kongressin järjestämälle rukousaamiaiselle Washingtonissa. Tilaisuudessa puhuu mm. USA:n presidentti Barack Obama.

Tähän vuosittain järjestettävään tapahtumaan ja sen oheistilaisuuksiin kokoontuu laaja joukko USA:n poliittista ja liike-elämän johtoa sekä kutsuttuja kansainvälisiä vieraita ympäri maailmaa. Essayah toimi meppinä ollessaan Euroopan Parlamentin rukousaamiaisen kokoonkutsujissa ja rukousryhmän toisena vetäjänä v. 2014 aikana.

Tilaisuuteen on kutsuttu Suomesta myös mm. kansanedustajat Peter Östman (kd) ja Mika Niikko (ps), ex-meppi Eija-Riitta Korhola (kok) sekä Suomen Kansallisen Rukousaamiaisen vastuuhenkilöt Kristiina Drotár  ja Antero Laukkanen Espoosta.