KD-ehdokkaiden yhteiskiertue Pohjois-Savossa starttaa Varkauden markkinoilta

KD-ehdokkaiden yhteiskiertue Pohjois-Savossa starttaa Varkauden markkinoilta

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaat vierailevat kampanjan aikana kaikilla paikkakunnilla Pohjois-Savossa. KD-ehdokkaiden suuri yhteiskiertue alkaa tiistaina Varkaudesta. Keskiviikkona ollaan Varkauden ohella myös Leppävirralla. Perjantaina vuorossa ovat Nilsiä, Juankoski, Kaavi ja Tuusniemi. Iisalmen markkinoilla ollaan mukana kahtena päivänä, lauantaina myös Lapinlahdella ja Varpaisjärvellä.

Ehdokkaiden yhteiskiertue Pohjois-Savossa jatkuu 14.3. Kuopiosta. Siinä välissä kampanjoidaan Pohjois-Karjalan puolella.

– Meillä KD:n ehdokkailla on koripallotermein ilmaistuna ”koko kentän prässi päällä”. Haluamme kertoa äänestäjille, että ääni meille tarkoittaa tukea turvalliselle lapsuudelle, perheiden asemalle, ikäihmisten arvostukselle, kestäville arvoille ja vastuulliselle talous- ja työllisyyspolitiikalle. Suomi tarvitsee rohkeutta rakentaa tulevaisuutta, sanoo Kristillisdemokraattien ehdokasjoukon kärkinimi Sari Essayah.

Kristillisdemokraateilla on Savo-Karjalan vaalipiirissä nyt kaikki 16 eduskuntavaaliehdokasta asetettuna. Viikonloppuna nimettiin opintosihteeri Jarmo Pippola Joensuusta. Pippola on toiminut aikaisemmin mm. KD:n kaupunginvaltuutettuna Joensuussa. Aikaisemmin ehdokkaiksi on nimetty työterveyslääkäri ja pastori Björn Cederberg Kuopiosta, KTM Sari Essayah Lapinlahdelta, tohtori Tuomo Keinänen Kuopiosta, perushoitaja Kirsti Kivinen Suonenjoelta, kirvesmies Teuvo Koljonen Joensuusta, IT-insinööri ja kaupunginvaltuutettu Markku Kujanpää Varkaudesta, vakuutusasiamies ja yrittäjä Arto Kukkonen Pielavedeltä, sairaanhoitaja Päivi Kähkönen Juuasta, sosiaalipolitiikan professori ja teologi Juhani Laurinkari Kuopiosta, opiskelija Jussi Mikkonen Varkaudesta, yrittäjä Henry Määttä Nurmeksesta, yrittäjä ja kunnanvaltuutettu Sami Räsänen Rautalammilta, sosiaalialan ohjaaja ja kunnanvaltuutettu Maija Silvennoinen Liperistä, erikoissairaanhoitaja-kätilö ja yrittäjä Sirpa Suikkanen Kiteeltä sekä KD-nuorten pääsihteeri ja AMK-agrologi Milka Taivassalo Nurmijärveltä.