KD-lehti: Itsensä voittajat Brysselin kahdellakympillä

KD-lehti: Itsensä voittajat Brysselin kahdellakympillä

Kuntoilijat valloittivat EU-pääkaupungin kadut, kun perinteikäs Brysselin 20 km juostiin toukokuun lopulla. Juoksijoiden joukossa oli Kristillisdemokraattien tiimi, kahdeksan osallistujaa meppi Sari Essayah´n johdolla.

Lenkin jälkeen nähtiin kullanvärisiä mitaleita ja onnellisia itsensä voittajia. Ennätysviileästä säästä huolimatta tapahtuma kokosi sankoin joukoin kannustajia Brysselin kaduilla ja puistoissa kiemurtelevan reitin varrelle. Kannustamisen ilosta pääsivät nauttimaan myös muut KD-vieraat. Mukaan saatiin ensimmäistä kertaa kuningashuoneen jäsen, kun Belgian kruununprinssi Philippe ilmoitti tapahtuman aattona osallistuvansa kisaan.

Essayah’lle ja tämän avustajalle Merja Eräpolulle kisa oli neljäs laatuaan.
– Se on tarjonnut myös kannustimen harjoitteluun. Sarin kanssa olemme kumpikin vuosi vuodelta parantaneet tulostamme. Kolmena viime vuonna olemme tarkoituksella ajoittaneet vierailuryhmän juoksuviikonlopulle, jotta olemme voineet tarjota myös vieraille mahdollisuutta elämykseen ja itsensä ylittämiseen.

Lue KD-lehden koko artikkeli.