Pieksämäen Lehti: Sari Essayah korostaa urheiluseurojen avainasemaa

Pieksämäen Lehti: Sari Essayah korostaa urheiluseurojen avainasemaa

Kilpakävelyn Euroopan- ja maailmanmestari Sari Essayah nauraa kysymykselle, että olisiko hän kävellyt nopeammin kympin lenkin kuin Osmon superilla juoksi. Hänen mukaan nyt ei ollut kysymys ajasta vaan mukavasta lenkistä hyvässä seurassa. ….

Suomalaisen yleisurheilun tilaa Essayah on seurannut aivan läheltä Yleisurheilun tukisäätiön puitteissa sekä kansainvälistän asioiden valiokunnassa. …

Essayahin mukaan tärkeämpää on saada urheilulle ohjattava raha sinne, missä sitä eniten tarvitaan eli mahdollisimman lähelle itse urheilijoita. Tämä tarkoittaa mm. tuen kohdistamista tarkemmin urheiluseuroille. Urheilurakenteiden purkaminen ei saa olla itsetarkoitus, jonka avulla itse tärkein asia eli urheilun tuli jää taka-alalle.

Lue Tuomo Toppisen koko artikkeli 7.10.2013 Pieksämäen lehdessä tästä.