KD-lehti: KD Viikkolehden lukijat Euroopan parlamentissa

Europarlamentaarikko Sari Essayah’n vieraina Brysselissä on käynyt reilun neljän vuoden aikana toistakymmentä ryhmää. Euroopan parlamentissa ja Brysselin nähtävyyksissä vieraita opastanut europarlamentaarikon avustaja Merja Eräpolku kertoo, että sadat KD:n aktiivit ja KD Viikkolehden lukijat ovat jo ehtineet vierailla parlamentissa. Ennen ensi kevään europarlamenttivaaleja on Essayah’n vieraaksi tulossa vielä kaksi lehden lukijoista koostuvaa ryhmää. Vierailijalle kolmen päivän matka on varsinainen tietopaketti Euroopan unionista ja sen monipolvisesta päätöksenteosta. Matkaan kuuluu paitsi oman mepin poliittinen katsaus, myös europarlamentin tiedottajan ja Suomen pysyvän EU-edustuston tietoiskut. Marraskuun vieraita puhututti matkan aikana erityisesti epäoikeudenmukaiseksi koettu EU:n Israel-politiikka.

Lue lisää KD-lehdessä 14.11.2013 julkaistusta artikkelista.