EU-vaalit 2014

Sari Essayah:

Ajaa aktiivisesti Suomen etua

Sari Essayah on yksi Euroopan parlamentin ahkerimmista jäsenistä. Hän on tehnyt kolmanneksi eniten parlamentin 766 jäsenestä muutosesityksiä komission esityksiin. Useissa kyselyissä suomalaiset virkamiehet, asiantuntijat ja toimittajat ovat arvioineet Essayah´n suomalaismeppien kärkikolmikkoon aktiivisuudessa ja osaamisessa.

Vastustaa liittovaltiokehitystä

Sari Essayah on johdonmukaisesti vastustanut yhteisvelkaa, yhteisiä velkakirjoja eli eurobondeja, euroalueen omaa budjettia ja EU:n budjetin kasvattamista. Eurooppalainen yhteistyö ei saa olla pyrkimystä elää toisten kustannuksella, vaan jäsenmaissa on tehtävä rakenteellisia uudistuksia ja vastuullista talouspolitiikkaa.

Edistää sisämarkkinoita

Sari Essayah´n vastuulla esittelijänä ja varjoesittelijänä olleet mietinnöt säästävät EU-alueen taloudelle kymmeniä miljardeja euroja vuosittain ja helpottavat kuluttajien ja yrittäjien arkea.

Puolustaa ihmisoikeuksia

Essayah on olut ihmisoikeustyössä parlamentin aktiivisimpien meppien joukossa. Hän on edistänyt erityisesti uskonnonvapautta ja ollut mukana ehdottomassa yli 230 päätöslauselmaehdotusta ihmisoikeusloukkauksien vähentämiseksi. Valtuuskuntatyössä Essayah on toiminut Israel-delegaatiossa ja Maghreb-maiden sekä Välimeren Unionin delegaatioissa.

Kristillisdemokraattien linjauksista voit lukea tarkemmin KD:n eurovaaliohjelmasta.

KD:n tavoitteet viittomakielellä

Tietoa EPP:stä eli Euroopan kansanpuolueesta (Kristillisdemokraatit), johon Sari meppinä kuulun, löydät täältä

Tietoa siitä, mitä asioita Sari on meppinä edistänyt, löydät kohdasta mepin työ

Mitä Sarista sanotaan? Lue kommentteja